sadaya Kategori

napel

Anjeun aya didieu : Bumi> barang > napel

Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong
Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong
Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong
Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong
Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong
Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong

Panto jeung Jandela Lem Silicone Sealant Pikeun Gedong

Tempat Asal:

Cina , Shanghai

Ngaran Brand:

Tanya

Number Model:

HC-666

sertifikasi:

CE, ISO9001, TS16949

Layanan Hotline:

0086 136 0181 1134

panalungtikan
gambaran

Kuantitas Orde minimum:

40PC / Kotak

harga:

/

Rincian bungkusan:

Box Leutik / master karton / Usuk

Waktos pangiriman:

10-15days

Sarat pamayaran:

Deposit 30%, Balance TT dina salinan B / L

Supply Pangabisa:

20000 Rolls / Bulan

Door and Window Glue sealant silikon  Pikeun Gedong

* Seals Out Water,Air &Moisture
* 30min Water Ready
* Indoor/Outdoor: All Weather
* 100% Waterproof
* Not Yellow ,shirk ,or Crack
* Available in clear &white
* Suitable For: Kitchen, Bath, Window, Door, Plumbing, Gutters, Auto, Marine and more.

RFQ About Tanyo Industry Door and Window Glue Silicone Sealant  For Building

Q: How long does silicone waterproof last?
R: Tanyo Door and Window Glue Silicone Sealant can offer you 20 years running well, while it is also depending on factors such as temperature, UV light, exposure, and chemical properties of the metal.

Q: Naha anjeun tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun produk anjeun?
R: Tanyo offer you free Door and Window Glue Silicone Sealant samples for approval before order

Q: How soon can I shower after applying silicone sealant?
R: It's not recommended to expose the silicone to moisture before the caulk cures completely to ensure the caulk is completely waterproof. However, if you can't wait 24 hours, you should at least wait 12 hours

Q: What is silicone sealant used for?
R: Tanyo offer you free Door and Window Glue Silicone sealants are commonly used to seal windows to frames, as they provide a water-resistant seal that maintains a strong hold against harsh weather conditions

Q: Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
A: Wilujeng sumping. Mangga wartosan abdi rencana lalampahan anjeun, urang hoyong nyokot anjeun sarta buku hotél pikeun anjeun.

Q: Can i order small order for trail ?
A: Sure ,Tanyo industry accept small trial order

spésifikasi

SPEC

Door and Window Glue Silicone Sealant

Eusi Padet

> 83%

Gravitasi husus

1.4±0.1g/cm3

Suhu Service

-40 ℃ nepi 90 ℃

Suhu Aplikasi

15 ℃ -50 ℃

Harepan hirup

20 taun

viskositas

1,000-3,000 dpa.s

Layout (Aplikasi)

aplikasi

Poto Panyimpenan

1662685682807430.png

Sertifikasi & Proyék & Palanggan

1662691258256603.png

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Taros Kami
Produk Biomédis