sadaya Kategori

pameran News

Anjeun aya didieu : Bumi> wartos > pameran News

Kumaha ngagunakeun kedip-kedip hateup?

Waktos: 2022-08-24 Hit: 61

Kalayan paningkatan kontinyu standar hirup masarakat, seueur produk anyar anu terus-terusan dipayunkeun dina pandangan masarakat. kedip-kedip hateup mangrupikeun salah sahiji produk énggal, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna pikeun waterproofing, ku kituna gancang nampi tapak suku di pasar. Janten, kumaha carana nganggo kedip-kedip hateup? Naon anu kudu urang perhatikeun nalika nganggo kedip-kedip hateup? Editor di handap ieu bakal mawa anjeun ngartos.
Kumaha ngagunakeun kedip-kedip hateup
kedip-kedip hateup dipaké dina urutan aduk, lukisan, curing, panyalindungan jeung inspeksi. Kedip-kedip hateup kedah dituang kana wadahna pikeun diaduk sateuacan dianggo, sareng éta henteu tiasa dituang sakaligus. Ieu kudu diaduk bari tuang. Waktu aduk preferably 3 nepi ka 5 menit, lajeng aduk nepi ka euweuh lump atawa partikel. Ieu sadia.

图片 1

1. Pinuh aduk cet
Hateup kedip-kedip kudu pinuh diaduk saméméh pamakéan. Kahiji, tuang aditif cair kana wadahna aduk bersih, lajeng lalaunan tuang palapis dina proporsi dieusian bari diaduk. Aduk rata pikeun 3 nepi ka 5 menit nepi ka euweuh lump, A tingkat partikel-gratis rupa jeung kudu dipaké nepi dina waktu operasi. Anjeun oge bisa make mesin pikeun aduk, umumna 400 nepi ka 500 rpm.
2. Perlakuan substrat
Anjeun tiasa nganggo rollers atanapi brushes pikeun merata nyebarkeun slurry diaduk dina substrat dirawat. Dina prosés ngalukis, perlu mutuskeun naha cet 2 lapisan atawa leuwih ti 2 lapisan nurutkeun lingkungan pamakéan sarta sarat kinerja. Sacara umum, ketebalan tina lapisan waterproof nyaeta 1mm, sedengkeun ketebalan tina spésifikasi konstruksi rékayasa jero taneuh nyaeta 1.5-2mm panjang.

图片 2

3. Ngalakukeun pakasaban alus lapisan kadua hateup kedip-kedip
Saatos réngsé lapisan kahiji kedip-kedip hateup, anjeun kedah ngantosan dugi ka rada garing sareng henteu caket kana panangan, teras nerapkeun lapisan kadua lukisan, anu biasana nyandak 1 dugi ka 3 jam, tapi kaayaan spésifik gumantung kana permukaan dasar. . Éta gumantung kana dénsitas sareng suhu dina waktos éta.

图片 3

Sateuacana: Pita butil aluminium foil

salajengna: teu sahiji bae